pic_molok

MOLOK

Felszín alatti, szelektív hulladékgyűjtésre is alkalmas rendszerek, elemgyűjtők, kutyaürülék tárolók, a városi és természetes környezetbe is belesimuló mélygyűjtésű hulladék tartályok.

cpe_01

C.P.E. PRODUCTION

Full contact gyakorlatokon, tünteséken, zendüléseken, erőszakos megmozdulásoknál, bevetéseknél használt védőfelszerelés; lövedékálló mellény; sisak, mellkasvédő, ágyékvédő, kesztyű, stb. Lövedék és szúrás elleni védelem.

Niqama

NIQAMA

A gerincoszlop nyújtásán alapuló egészségvédelmi eszköz. Finn fejlesztésű nyújtópad, hatékony a gerincbántalmak kezelésében, és kialakulásuk megelőzésében

.

ECOMOBILE

A hulladékgyűjtők telítettségének érzékelése ultrahanggal, az adatok azonnal láthatóak, és kiértékelhetőek – így a hulladékkezelés költségei jelentősen csökkennek

w_gazelzaro_ajto2w

TEMET

A polgárvédelemhez szükséges speciális óvóhely berendezések, családi óvóhelyek; óvóhely tervezés, laborok, üzemek kialakítása; nukleáris por, harci gázok, biológiai fegyverek észlelése, védekezés, NBC légszűrők, tolókapuk, gázzáró és nyomásálló nyílászárók.

Inno légszűrők

INNO légszűrők

Szabvány és egyedi méretekben Magyarországon gyártott légszűrők minden típusú berendezésbe. Kimenő és bejövő levegő hatékony tisztítása: durva szűrők, finom szűrők és HEPA szűrők.

Vaisala-01

Vaisala Csoport

A Vaisala Csoport környezetvédelmi és ipari mérésekhez szükséges termékeket fejleszt, gyárt és forgalmaz. A Csoport fő vásárlói a nemzeti meteorológiai szolgálatok, meteorológiai kutatóintézetek, út- és légitársaságok, védelmi erők, biztosítási cégek, közművek és ipari vállalatok a világ minden táján.

Ózontisztitó

CPE-INNO ózontisztító

Profi, finn fejlesztésű ózongenerátor, mely alkalmas a szagok semlegesítésére, eltávolítására (pl. tűzeset után, rohadás, klíma, penészedés, izzadság) fertőtlenítésre (pl. nehezen tisztítható sporteszközök, ruházat, egészségügy, gépkocsi, lakás belső tere) és a penészgombát is pusztítja.

Mavatech

MAVATECH

Fertőtlenítő permetezők, hordozható és fix zuhanyberendezések, dekontaminálás védelmi erők, civil védelmi és segélykérő szolgálatok, veszélyes üzemek részére.

Ilmalinja

ILMALINJA

Légtisztító és dohányfüstelszívó berendezések a virágpor, baktériumok, vírusok, gombák, egyéb allergének és a lebegő por ellen; mechanikai és kémiai szűrés; allergialégszűrők.

environics

Environics

A finn Environics Oy egy olyan egyedülálló technológia továbbfejlesztésére jött létre, melynek alapjait az 1980-as években a Finn Védelmi Erőkkel közösen fektették le. Cégünk, az Environics erre a technológiára mára már világszerte szabadalommal rendelkezik, és sikeresen alkalmazzuk több mint 4000 rendszerben.

Rados_w

RADOS Technology Oy

A RADOS Technology Oy a radioaktív sugárzás mérőkészülékeinek és -rendszereinek a gyártója és forgalmazója. A RADOS a nemzetközi synOdys konszern tagja, központi irodája a franciaországi Lamanoniban található. A SynOdys csoport éves üzleti forgalma közel 65 millió euró, a dolgozóinak száma meghaladja a 400 főt.

Gasmet_w

Gasmet

A finn Temet Instuments Oy gyártja a GASMET-gázanalizátort. A cég saját fejlesztésének eredménye ez csúcstechnológiájú termék. A készülékeket a világ minden részén forgalmazzák, a legtöbb Közép-Európában található. Fő felhasználási területe az emissziós gázok mérése az ipari üzemekben és a hulladékégetőkben. Más alkalmazási terület például a kipufogógázok, kórházi- és harci gázok mérése.