Az Innoproject Kft. egy közel harminc éves finn-magyar együttműködés eredménye.

Cégünk elsősorban a környezetvédelem a biztonságtechnika, a polgárvédelem és a piackutatás területén tevékenykedik, a Finnország és Magyarország közötti információ-, technológia-, és termékáramlást segíti. Magyar és finn cégek számára képviseletek kialakítását, marketing tevékenységet vállalunk, magyar termékek számára minőségi megjelenést biztosítunk Finnországi vásárokon, információkat gyűjtünk szakmai konferenciákon.

Cégünk szakterülete a környezetvédelem, az ipari biztonság, a polgárvédelem, és a katasztrófavédelem, és az ehhez kapcsolódó cégek termékeinek kereskedelme, ezért fontos szerepet játszanak életünkben a finn környezetvédelmi és katasztrófavédelmi technológiák.

Ezeken kívül a finn oktatási és munkaügyi szervezetekkel szoros együttműködésben oktatási programokat szervezünk több ország bevonásával.

Non-profit tevékenységként gyakornoki helyeket szervezünk tehetséges fiatalok részére, cserediák programokat szervezünk, valamint kapcsolatot teremtünk magyar és finn állami szervezetek, iskolák között. Közreműködünk újságírók interjúkörútjainak, és előadások megszervezésében.

Ezúton szeretnénk a hosszú évek alatt felhalmozódott tapasztalatunkat, és mindkét országban kialakított kapcsolatrendszerünket felajánlani az Ön számára a következő területeken:

  • Piackutatás,
  • Képviselet kialakítása Finnországban cége számára,
  • Az ideális képviselő, forgalmazó megtalálása,
  • Marketing tevékenység,
  • Termékei számára minőségi megjelenést biztosítunk Finnországi vásárokon, információkat gyűjtünk szakmai konferenciákon,
  • Cége számára előkészítjük a finn piacra lépést,
  • Vezető munkatársai, kollégái számára színvonalas szakmai és incentive programok szervezése Finnország egzotikus
    területein is.

Sziráky Klára
ügyvezető
E-mail: klara@sziraky.eu
Mobil.: +36 20 470 4615

Szatmári Károly
project manager
E-mail: szatmari@innoproject.hu
Mobil: +36 70 396 8625

További információért lépjen kapcsolatba velünk!