mavatech_logo

A finn Mavatech Oy védelmi erőknek, civil védelmi, és segélykérő szolgálatoknak, veszélyes üzemeknek fejleszt és gyárt fertőtlenítő permetezőket és hordozható zuhanyberendezéseket. A cég alapítása óta (1992) a Finn, és a Svéd Védelmi Erők beszállítója. A Mavatech Oy családi cég, központja Finnországban, Hyvinkaa városban van.

Erősségünket a Skandináv vevőkkel kialakított hosszú és bizalmas kapcsolat, a magasan képzett szakemberek, és az AQAP-2110 minőségellenőrző rendszer adja. Hajtóerőnk kezdetektől fogva a vásárlói igények kielégítése volt, és ez motivál a jövőben is.

A MAVA termékcsalád:

  • MAVA 10: könnyen kezelhető, személyi fertőtlenítő permetező
  • MAVA 50: kicsi, 2,5 literes, járművekben alkalmazható fertőtlenítő permetező
  • MAVA 200: hatékony 7 literes fertőtlenítő permetező keverővel
  • MAVA 300: hordozható zuhany a védelmi erőknek, üzemeknek nehéz bevetésre
  • MAVA 300A: kis tömegű vészzuhany veszélyelhárító szakembereknek

A MAVA fertőtlenítő permetezőt a Finn Védelmi Erők követelményei szerint fejlesztettük ki. A több mint 10 év erőt próbáló körülmények közötti tesztelés bebizonyította, hogy a MAVA permetezők tartósak és használatuk egyszerű.

A MAVA300 hordozható zuhanyt sarkvidéki körülmények közötti használatra is alkalmasra terveztük, és speciális tulajdonságainak köszönhetően nehéz terepen is helytáll.

A MAVA 300A hordozható zuhanyt a Finn Katasztrófavédelmi Főiskolával közösen fejlesztettük ki. 2004-ben a tűzoltók gyakorlatozás közben számtalanszor kipróbálták, és bizonyították a berendezés tartósságát, speciális körülmények közötti alkalmazhatóságát. A MAVA 300A felfújható medencével és sátorral is felszerelhető, a szennyvíz felfogása miatt. Ez rendkívül praktikus az óvóhelyek, védelmi épületek és ipari létesítmények havaria használatánál. A zuhany, a sátor, a medence és a szivattyú egyetlen alumínium ládába összecsomagolható, és a kiválasztott veszélyes területre helyezhető. Veszély esetén a zuhany még a használati utasítás nélkül is könnyen és gyorsan felállítható.
A zuhanyban leginkább vizet használunk lemosásra. Ám a szerkezet alapanyagát úgy terveztük, hogy ellenálljon az oldószereknek, és a kb. 10%-os aktív klóroldatnak. A MAVA 300A egy ideális szükségzuhany a vegyi- és gyógyszergyári létesítményeknél.

MAVA300A – Biztonsági Zuhany

A MAVA300A Biztonsági Zuhanyt kis belső térrel rendelkező tűzoltókocsikhoz és mentő járművekhez terveztük. Ez a szerkezet hordozható, tartós, könnyű felállítani, és bontani. A speciális szórófejnek és a praktikus lábkapcsolónak köszönhetően vízfogyasztása kicsi. A MAVA300A Biztonsági Zuhany önállóan, vagy felfújható káddal és sátorral kapható.

Zuhanyzó keret
Csövek Alumínium
Magasság 2100 mm
Szélesség 1150 mm
Nyomás Állítható
Szórófejek 8 pcs, réz
Vízfelhasználás
3 bar 31,2 l/perc
4 bar 36,8 l/perc
5 bar 40,8 l/perc
6 bar 44,8 l/perc
7 bar 48,0 l/perc
Felfújható medence
Anyaga PVC és gumi
Méretei 2000×2000 mm
Magassága 200 mm
Lábpumpa Tartozék
Sátor
Anyaga PVC
Méretei 1600x1600x2100
Kerete Üvegszálas kompozit

image001

image005