A finn C.P.E. Production Oy rendelkezik az ISO 9001 – tanúsítvánnyal, a központi iroda és a gyártóegység is Finnországban van. Saját kereskedelmi irodánk van Spanyolországban, s USA-ban, és számos európai országban van importőr partnerünk. Minőségbiztosítási politikánk alapja: Elköteleztük magunkat a folyamatos fejlesztés iránt.

Célunk, hogy vásárlónk megbízzon bennünk:

  • igényeinek leginkább megfelelő termékeket ajánlunk
  • pontosan szállítunk
  • termékeink hibátlanok

A kiképzéseken, fegyveres egységeknél használt felszereléseket, valamint lövedékálló mellényeket gyártunk. Ügyfeleink: rendőrség, katonaság, határőrség és a fegyintézetek.

A C.P.E. Production Oy szaktudása több, mint 30 évnyi testvédelemben szerzett tapasztalatban rejlik. A termékfejlesztésben együttműködünk a NATO-csapatok, a rendőrség és a büntetésvégrehajtás szakembereivel. Termékeinkben kizárólag a legújabb fejlesztésű alapanyagokat használjuk, a lehető legjobban védve partnereink testi épségét.

Termékeink

T_pose_Front_2

Kiképzések felszerelései

A C.P.E. – termékeket bármilyen körülmények közötti (bel-, kültéri) full contact gyakorlatokhoz és bevetésekhez terveztük. Ezek a felszerelési eszközök éles gyakorlatokra is alkalmasak.
Az általunk gyártott felszerelési eszközök szinte tökéletesen megvédik az emberi testet, sokkal nagyobb mozgáslehetőséget biztosítva, mint bármely más gyártó terméke.

A C.P.E. – felszerelés lehetővé teszi az optimális kiképzést. A gyakorlat céljától függően lehet kiválasztani a leginkább védeni kívánt testrészt.

Az erőbevetési gyakorlatokra kifejlesztett felszerelést jelenleg is használják:
Franciaország hadserege, Norvégia hadserege, Hollandia hadserege, Finnország hadserege.

cpe_01

Tömegoszlató védőfelszerelések

A finn C.P.E. tüntetések, zendülések s más jelentős kockázattartalmú eseményeken használatos egyéni védőeszközöket is gyárt.

Ezek a termékek egyszerűek, gyorsan felölthetőek. A védőeszközök gyártásakor a működőképesség az egyik legfontosabb szempont. A finn C.P.E. – védő eszközök hatékony védelmet nyújtanak, ha a rendfenntartó személy ütésnek, rúgásnak, lökdösésnek van kitéve, kővel, vagy más tárggyal dobálhatják. A biztos fellépés titka, hogy a rendvédelmi emberek gyorsan mozoghatnak, s biztonságban érzik magukat – ezt mi garantáljuk.

Tömegoszlató eszközeinket tűznek ellenálló anyagból is szállítjuk, s tudjuk lövedékálló anyagból is gyártani.

A zendüléseknél alkalmazható termékeinket használják: Nagy-Britannia rendőrsége, Secret Service USA, Észtország büntetésvégrehajtási intézetei, Norvégia hadseregének ENSZ alakulatai, stb.

Kep15

Lövedék elleni védelem

Széleskörű tesztelés eredményeként a finn C.P.E. a DYNEEMA anyagot választotta lövedékálló termékeinek alapanyagául.

A Dyneema gyártója a holland DSM High Performance Fiber.

Szerintünk a következő tulajdonságai miatt emelkednek ki a Dyneeman alapanyagai a többi közül:

  • Könnyű
  • Lepergeti a vizet, izzadtságot, vegyi anyagokat, kémiai anyagoknak ellenáll. Rétegenként laminált.
  • Rendkívül jól véd a késszúrás, tűszúrás, s más éles tárgyak ellen.
  • Az acélnál 10-szer erősebb, mint a Kevlar/Aramid.
  • A lövedék becsapódása helyén csak csekély nyom látszik a testen.
  • Hatékonyabb az oldalról érkező lövedékkel szemben, s biztonságosabb a kis területre becsapódó több lövedék ellen.

A lövedékálló mellények használói: A Norvég tengerészet katonai rendőrsége, Atomenergia rendőrség Anglia, Spanyolország

Videók

A CPE tömegoszlató ruházat és pajzsok használat közben

Taktikai mellények tesztvideója

Puha testvédők tesztvideója

Szponzoráció

Az Innoproject Kft. a társadalmi felelősségvállalás jegyében aktívan támogatja a magyar sportot. A vállalkozás profiljához illeszkedően a dinamikus sportlövészet sportágban működik együtt a „Steel Challenge” szakág magyar nemzeti  válogatott versenyzőivel, Tanács Gáborral és Kiss Józseffel. A C.P.E. által nyújtott támogatás lehetővé teszi a két sportoló számára, hogy a 2017-es év magyar és nemzetközi steel challenge és IPSC versenyein induljon, illetve az év legfontosabb nemzetközi versenyére, a Steel Challenge Európa Bajnokságra minden eddiginél alaposabban, jobb körülmények között felkészülhessen.

A „Steel Challenge” egy viszonylag új szakága a dinamikus sportlövészetnek, de éppen a 2017-es évben jubilál: ez év május 26-28. között rendezik Hollandiában, Winterswijk városában  a 10. Steel Challenge pisztoly Európa Bajnokságot. A jubileumi  Európa Bajnokságra a nevezések már gyakorlatilag le is zárultak, így a nevezettek listájából látszik, hogy igen neves és erős mezőny vág majd neki a megmérettetésnek. A versenyre 12 nemzet versenyzői 292 nevezést adtak le a január 20-i állás szerint. És ez a szám még várhatóan nőni fog. A versenyen még az USA és Brazília sztár versenyzői is részt vesznek. Ezen a versenyen a magyar válogatott versenyzők hagyományosan jól szerepelnek. Az elmúlt évek eredményei: 2015-ben Tanács Gábor kis kaliberű pisztoly csapattal  ezüst érmet szerzett, és egyéniben 4. helyen végzett; 2016-ban immár Kiss Józseffel együtt Tanács Gábor kis kaliberű pisztoly csapat kategóriában Európa Bajnok lett; Tanács Gábor egyéni bronz érmes lett; Kiss József 4. helyen végzett; nagy kaliberű pisztoly csapat kategóriában Kiss József és Tanács Gábor bronz érmet szerzett.

Olvass többet a támogatott versenyzőkről!