Örömmel üdvözöljük honlapunkon, reméljük hasznos információkhoz jut böngészés közben.

 

Engedje meg, hogy pár mondatban bemutatkozzunk!

 

Az Innoproject Kft. egy közel húsz éves finn-magyar együttműködés eredménye.

 

Cégünk elsősorban a környezetvédelem a biztonságtechnika, a polgárvédelem és a piackutatás területén tevékenykedik, a Finnország és Magyarország közötti információ-, technológia-, és termékáramlást segíti. Magyar és finn cégek számára képviseletek kialakítását, marketing tevékenységet vállalunk, magyar termékek számára minőségi megjelenést biztosítunk Finnországi vásárokon, információkat gyűjtünk szakmai konferenciákon.

 

Cégünk szakterülete a környezetvédelem, az ipari biztonság, a polgárvédelem, és a katasztrófavédelem, és az ehhez kapcsolódó cégek termékeinek kereskedelme, ezért fontos szerepet játszanak életünkben a finn környezetvédelmi és katasztrófavédelmi technológiák:

  • MOLOK - Felszín alatti, szelektív hulladékgyűjtésre is alkalmas rendszerek, elemgyűjtők, kutyaürülék tárolók, a városi és természetes környezetbe is belesimuló mélygyűjtésű hulladék tartályok.
  • TEMET - A polgárvédelemhez szükséges speciális óvóhely berendezések, családi óvóhelyek; óvóhely tervezés, laborok, üzemek kialakítása; nukleáris por, harci gázok, biológiai fegyverek észlelése, védekezés, NBC légszűrők, tolókapuk, gázzáró és nyomásálló nyílászárók.
  • FINN-OPASTEET - Hirdetőtábla. Hagyományos és elektronikus üzenetek megjelenítésére is alkalmas intelligens kül- és beltéri jelzőtáblák, opcionálisan riasztási funkcióval (viharjelzés, tűzriasztás, általános riadó, közlekedési baleset, elterelések, időjárási információk, hírek, bármilyen közérdekű információ).
  • ILMALINJA - Légtisztító és dohányfüstelszívó berendezések a virágpor, baktériumok, vírusok, gombák, egyéb allergének és a lebegő por ellen; mechanikai és kémiai szűrés; allergialégszűrők.
  • INNO LÉGSZŰRŐK - Szabvány és egyedi méretekben Magyarországon gyártott légszűrők minden típusú berendezésbe. Kimenő és bejövő levegő hatékony tisztítása: durva szűrők, finom szűrők és HEPA szűrők.
  • C.P.E. PRODUCTION - Full contact gyakorlatokon, tünteséken, zendüléseken, erőszakos megmozdulásoknál, bevetéseknél használt védőfelszerelés; golyóálló mellény; sisak, mellkasvédő, ágyékvédő, kesztyű, stb. Golyó és szúrás elleni védelem.
  • MAVATECH - Fertőtlenítő permetezők, hordozható és fix zuhanyberendezések védelmi erők, civil védelmi és segélykérő szolgálatok, veszélyes üzemek részére.

Ezeken kívül aktívan részt veszünk Európai Uniós pályázati lehetőségek felkutatásában, külföldi és magyar partnerek keresésében, valamint a pályázatok megírásában és beadásában.

 

A finn oktatási és munkaügyi szervezetekkel szoros együttműködésben oktatási programokat szervezünk több ország bevonásával.

 

Non-profit tevékenységként gyakornoki helyeket szervezünk tehetséges fiatalok részére, cserediák programokat szervezünk, valamint kapcsolatot teremtünk magyar és finn állami szervezetek, iskolák között. Közreműködünk újságírók interjúkörútjainak, és előadások megszervezésében.

 

 

Innoproject ajánlat

 

 

 

Arculat & Webdesign: Szögi András

Copyright 2013 - Innoproject Kft.